Semester 2 24-25 Bell Schedule

4-Minute Passing Period

Period	Start Time	End Time	Minutes
Homeroom	8:25 AM	8:28 AM	3 minutes
1 st Period	8:28 AM	9:18 AM	50 minutes
2 nd Period	9:22 AM	10:12 AM	50 minutes
3 rd Period	10:16 AM	11:06 AM	50 minutes
4 th Period	11:10 AM	12:00 PM	50 minutes
5 th Period	12:04 PM	12:54 PM	50 minutes
6 th Period	12:58 PM	1:48 PM	50 minutes
7 th Period	1:52 PM	2:42 PM	50 minutes
8 th Period	2:46 PM	3:36 PM	50 minutes
PM Announcements	3:36PM	3:41PM	5 minutes